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Registros recuperados : 61 | |
7. | | EADY, R. R.; ELDRIDGE, M.; GORMAL, C.; LOWE, D. J.; THORNELEY, R. N. F.; SMITH, B. E.; BERGSTROM, J. Biochemical characteristics of vanadium nitrogenase. In: Annual Report, v., p.106-107, 1988. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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8. | | THORNELEY, R. N. F.; EADY, R. R.; SMITH, B. E.; LOWE, D. J.; YATES, M. G.; O DONNELL, M. J.; POSTGATE, J. R. Biochemistry and the mechanism of nitrogenase. In: Nitrogen Assimilation of Plants., v., p.27-43, 1979. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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9. | | SMITH, B. E.; CAMPBELL, F.; EADY, R. R.; ELDRIDGE, M.; FORD, C. M.; HILL, S.; KAVANAGH, E. P.; LOWE, D. J.; MILLER, R. W.; RICHARDSON, R. L.; ROBSON, R. L.; THORNELEY, R. N. F.; YATES, M. G. Biochemistry of nitrogenase and the physiology of related metabolism. Phil. Trans. R. Soc., v.317, p.131-146, 1987. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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10. | | SMITH, B. E.; CAMPBELL, F.; EADY, R. R.; ELDRIDGE, M.; FORD, C. M.; HILL, S.; KAVANAGH, E. P.; LOWE, D. J.; MILLER, R. W.; RICHARDSON, T. H.; ROBSON, R. L.; THORNELEY, R. N. F.; YATES, M. G. Biochemistry of nitrogenase and the physiology of related metabolism. Philosophical Transactions Royal Society B, v.317, n.1184, p.131-146, 1987. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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16. | | KENDALL, D. A.; SMITH, B. D.; CHINN, N. E.; WILTSHIRE, C. W. Cultivation, straw disposal and Barley Yellow Dwarf virus infection in winter cereals. In: BRITISH CROP PROTECTION CONFERENCE - Pest and diseases, 1986, Brighton. Proceedings... Croydon: BCPC, v. 3, p. 981-987, 1986. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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Registros recuperados : 61 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
18/12/2019 |
Data da última atualização: |
18/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
TALMA, S. V.; REGIS, S. A.; FERREIRA, P. R.; SILVA, C. M.; RESENDE, E. D. DE. |
Afiliação: |
Simone Vilela Talma, UENF; Suelen Alvarenga Regis, UENF; Patrícia Rodrigues Ferreira, UENF; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; Eder Dutra de Resende, UENF. |
Título: |
Characterization of pericarp fractions of yellow passion fruit: density, yield of flour, color, pectin content and degree of esterification. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science Technology, v. 39, Supl. 2, p. 683-689, Dez. 2019. |
Páginas: |
p. 683-689 |
ISSN: |
1678-457X |
DOI: |
https://doi.org/10.1590/fst.30818 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Co-products; Rind processing; Waste. |
Thesaurus NAL: |
Juice industry; Passiflora edulis f. edulis. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
LEADER 00821naa a2200253 a 4500 001 2117159 005 2019-12-18 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1678-457X 024 7 $ahttps://doi.org/10.1590/fst.30818$2DOI 100 1 $aTALMA, S. V. 245 $aCharacterization of pericarp fractions of yellow passion fruit$bdensity, yield of flour, color, pectin content and degree of esterification.$h[electronic resource] 260 $c2019 300 $ap. 683-689 650 $aJuice industry 650 $aPassiflora edulis f. edulis 653 $aCo-products 653 $aRind processing 653 $aWaste 700 1 $aREGIS, S. A. 700 1 $aFERREIRA, P. R. 700 1 $aSILVA, C. M. 700 1 $aRESENDE, E. D. DE 773 $tFood Science Technology$gv. 39, Supl. 2, p. 683-689, Dez. 2019.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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